Over mij

Hallo, ik heet Naomi!

Untitled.png

Ik heb al van kindsbeen af een enorme interesse in mensen. Ik zeg altijd dat ik al psycholoog wilde worden voor ik het woord “psycholoog” kon uitspreken. Intussen heb ik deze droom kunnen waarmaken, en werk ik als zelfstandig klinisch psycholoog. Voor mij is dit echt het mooiste beroep dat er is. Niet alleen kan ik mensen de ruimte geven om hun verhaal te doen, ik mag hen de hand reiken om samen een weg af te leggen die dat verhaal iets mooier kan maken.

Ik ben erkend bij de psychologencommissie, wat wil zeggen dat ik gebonden ben aan de deontologische code voor psychologen. Dat wil zeggen dat ik geheimhoudingsplicht heb: alles wat in de praktijk gezegd wordt blijft tussen ons. Ik vind dit zelf ook erg belangrijk. Als je weet dat alles vertrouwelijk blijft, is het ook makkelijker om vrij te kunnen spreken over jezelf. Om mijn werk zo goed mogelijk te doen, school ik mij voortdurend bij. Ik ben bezig aan een postgraduaatsopleiding tot oplossingsgericht therapeut, omdat ik denk dat we soms wat meer mogen focussen op oplossingen in plaats van op problemen.

Ik verwelkom je dan ook graag met een vriendelijke glimlach en een luisterend oor, zodat we samen ook jouw verhaal weer iets mooier kunnen maken.


Opleiding

- Bachelor of Science in de Klinische psychologie (Universiteit Gent)
- Master of Science in de Klinische psychologie (Universiteit Gent)
- Postgraduaatsopleiding in de oplossingsgerichte therapie (Korzybski instituut, io)
- ACT Basisopleiding (Allegre Expertisecentrum, io)


Werkervaring

- Klinische afstudeerstage in UPC KULeuven (Kortenberg), afdelingen Sint-Lodewijk en KLIPP
- Counselor bij 7 Cups: online begeleiding bij psychische problemen
- Mental Health Therapist bij Eliot Community Human Services (MA, Verenigde Staten)